Social icons


Jelikož velmi ráda šiju oblečení pro děti i miminka, tak i jedna z prvních publikací, kterou jsem si o šití pořídila, byla úžasná knížka se spoustou skvělých oblečků a doplňků pro děti do 18 měsíců - Šijeme pro miminko od autorky Isabelle Leloup.



Knížka obsahuje i jednoduchou střihovou přílohu a návody na 28 snadných oblečků. Pro úplného začátečníka některé tedy úplně nejsou, ale pro začátek se tam dá vybrat pár pěkných kousků. Já jsem si například oblíbila střih na kalhoty Baptiste, které jsou uváděny jako kalhoty pro kluky, ale samozřejmě se dají ušít i na holčičky. Tyto kalhoty jsem dokázala ušít i jako začátečník a jelikož se všem moc líbily, ušila jsem jich dokonce několik vždy v různých barvácha a verzích, jak z úpletu, tak i z tkaniny.


Postupy v knížce jsou srozumitelné a doplněné o obrázky, což je pro mě obrovské plus. V knížce naleznete také kromě oblečků i různé doplňky pro miminko, jako například kojící polštář nebo praktickou přebalovací tašku. Určitě bych tuto knížku doporučila všem, kdo rádi šijí oblečky na děti a hledají novou inspiraci. :)







Používá technologii služby Blogger.